De Hamburg Boat Show houdt het voor bekeken

De Hamburg Boat Show ontbrak het niet aan ambitie, de watersportbeurs wou zich positioneren als de nieuwe watersportbeurs van het noorden. Maar na twee edities houden de organisatoren het voor bekeken.  

“We gingen deze uitdaging met groot optimisme aan, omdat na de annulering van Hanseboot , we veel aanmoediging gekregen van de watersportindustrie om een ​​nieuwe lancering in 2018 te proberen, ”verklaarde Torsten Conradi, voorzitter van de Duitse vereniging voor boten en scheepsbouwers (DBSV). “Na het organiseren van twee evenementen, die buitengewoon goed zijn gegaan voor de meerderheid van onze exposanten en bezoekers, zijn we met een zwaar hart gedwongen om aan te kondigen dat de beurs om economische redenen helaas niet in deze vorm kan doorgaan,”  wist Torsten Conradi  nog te melden.

Een werkgroep buigt zich over de mogelijkheden om watersportliefhebbers in het noorden een platform in Hamburg aan te bieden in de herfst.