Yamaha’s vernieuwde F(T)9.9 buitenboordmotoren, alle functies binnen handbereik

De nieuwste F9.9 en FT9.9 High Thrust buitenboordmotoren van Yamaha kregen een opvallende nieuwe look. De stijlvolle nieuwe motorkap – een compact design dat onlangs op de F70 werd geïntroduceerd – is nu ook toegepast op de F9.9 types.

De focus van de nieuwste generatie F(T)9.9 ligt bij een sterke combinatie van kracht en betrouwbaarheid met een hoog gebruiksgemak – dit zowel op het water als aan de wal.

Door een compleet nieuw ergonomische ontwerp van de stuurhendel, met naar voor geplaatst schakelsysteem, is de F/T9.9 nu nog gebruiksvriendelijker dan voorheen. Alle functies bevinden zich nu letterlijk binnen handbereik. Ook het fysiek verplaatsen van de nieuwste generatie F(T)9.9 is er eenvoudiger op geworden door de grotere geïntegreerde handgrepen. Een stootrand rondom de vernieuwde overkapping voorkomt beschadigingen.

Door deze ergonomische aanpassingen blijft de nieuwste generatie van de populaire, draagbare en ultra betrouwbare F(T)9.9 lijn voor iedere recreatieve of professionele gebruiker de slimste keuze.

De nieuwe generatie is leverbaar vanaf het voorjaar van 2013.