Record aantal bezoekers en exposanten voor METStrade 2019

Van 19 tot en met 21 november wist de internationale vakbeurs voor de jachtbouw Metstrade 2019 de tijdsgeest die de recreatieve maritieme sector kenmerkt, te verduidelijken. Het beursgebeuren legde klemtonen op vlak van duurzaamheid, cyberbeveiliging en digitalisering maar had ook oog voor werkgelegenheid en internationale handel. Een recordaantal exposanten mocht het grootste aantal bezoekers ooit verwelkomden in het RAI Amsterdam Convention Center.

De 17.792 unieke bezoekers (inclusief 228 leden van de pers) vertegenwoordigden 115 nationaliteiten en 1.670 exposanten uit 53 landen wijzen op een toenemende populariteit van dit gebeuren.

De organisatoren waren blij met de maar liefst 271 nieuwe exposanten. Het beste bewijs dat steeds meer maritieme professionals dit jaarlijkse RAI-platform als een must-moment erkennen. En met name het feit dat ook deze nieuwe bedrijven uit wel 36 verschillende ​​landen kwamen, vormen het bewijs van de wereldwijde faam van het evenement.