BTW in de Watersport

Nautibel organiseert een seminarie over de BTW in de Watersport in samenwerking met Deloitte Private. BTW komt in de watersport voor als “de boeman”. Niemand moet hiervan weten, maar BTW is nu eenmaal wettelijk verplicht voor elke Belgische en Europese onderneming.
De toepassing van de BTW op aankoop, verkoop, verhuur, reparaties en alle andere diensten in de watersport is voor ons niet altijd duidelijk. Wij worden voortdurend geconfronteerd met delicate interpretaties van de Belgische maar ook de Europese BTW-wetgeving.
 
Het is heel pijnlijk om de toepassing van de BTW te vernemen tijdens een controle van de BTW instanties. Dit kan Héél Véél Geld kosten !
 
Daarom heeft NAUTIBEL contact opgenomen met Mevrouw Claire Verstraete, Tax Specialist, Tax / Legal, bij DELOITTE PRIVATE om samen een seminarie te organiseren met als thema “BTW in de WATERSPORT”. DELOITTE behoort tot de Big Four, de vier grootste audit- en consultancybedrijven wereldwijd.
 
U kunt ook naar dit seminarie komen met uw specifieke vragen in verband met BTW. Die vragen kunnen desgewenst ook na de uiteenzetting met u persoonlijk besproken worden.
 
Datum:  16 oktober 2018 om 16 uur
Plaats:   in de kantoren van DELOITTE, in het kantoorpark “the loop” achter Flanders Expo, Gent.
Adres:   Raymonde de Larochelaan 19 A, 9051 Gent.
 
Deelname:  20€/pp voor NAUTIBEL leden     –     50€/pp voor niet NAUTIBEL leden
 
Voor inschrijvingen, gelieve:
 – een mail ter bevestiging te sturen naar info@nautibel.be, met vermelding van uw naam, voornaam en bedrijf 
 – uw deelnamebedrag over te schrijven op rekening van NAUTIBEL, BE 82 0682 2331 7568, met vermelding: “BTW in de watersport + naam, voornaam en bedrijf”.