Activ 605, de kleinste cruiser van Quicksilver

De Activ 605 Cruiser is de meest compacte cruiser in het Quicksilver gamma met ruimte voor maximaal 6 personen en tegelijkertijd een comfortabele overnachting voor 2 personen. De dekindeling biedt gemakkelijke toegang tot de cabine en grote treden naar het voordek. De cabine zelf heeft een U-vormig zitgedeelte dat kan worden omgebouwd tot een dubbele slaapplaats.

De Activ 605 Cruiser biedt verder een hele reeks functies, zoals:

• Twee ‘lounge’ plaatsen, op het voordek en in de kuip. Door de rugleuning van de achterbank neer te laten heeft men direct toegang tot het water.

• Een verscheidenheid aan veiligheidsvoorzieningen voor zowel volwassenen als kinderen aan boord, zoals leuningen, een goede in- en uitstap, een diepe cockpit en twee zwemplatforms naast de buitenboordmotor.

• Standaard een cockpittafel met gelamineerd blad.

• Een bimini en compleet canvas dat de kuip omsluit om bescherming te bieden tegen minder fraaie weersomstandigheden.

• Handige opbergoplossingen, inclusief speciaal voor de spatborden, cockpittafel en canvas. Grotere items kunnen worden opgeslagen onder de ligplaats in de cabine, terwijl spullen veilig kunnen worden bewaard onder de kuipbanken.

• Een ergonomisch stuurstand met veel ruimte en de mogelijkheid om een ​​7-inch GPS / kaartplotter te monteren.

• Standaard hydraulische besturing.

• Standaard extra grote brandstoftank van 160 liter.

• Meerdere Mercury-buitenboordmotorconfiguraties van 100 tot 150 pk.

De Activ 605 Cruiser is verkrijgbaar in een SMART-editie, inclusief een koelkast, cockpitdouche, cockpitzonlounge, echte teakhouten cockpitafel en afmeerpakket. Het elektronische pakket bevat de 7-inch Simrad Cruise GPS / kaartplotter en een Fusion Stereo met 2 luidsprekers en USB-poort.

De Activ 605 Cruiser wordt geïntroduceerd op de Europese najaarsbeurzen.