Nieuwe Grand Sturdy 35.0 AC en Sedan

Bij de Maasbrachtse werf Linssen Yachts staat de volgende generatie van de Grand Sturdy 35.0 (AC en Sedan) in de startblokken. In een vernieuwende, frisse INTERO-stijl. Een stijl waarin alles draait om licht en ruimte.

De vloeiende lijnen van het silhouet komen vooral tot uitdrukking in de mooi gebogen driedelige raampartij met extra groot glasoppervlak. Deze creëren veel lichtinval in het interieur, waardoor de kleurenopbouw van vloer naar plafond voor een optimale ruimtelijke beleving zorgt. De salon krijgt hierdoor de maximale hoeveelheid daglicht.

Op basis van de behoeften in de markt heeft designstudio KesselsGranger DesignWorks in opdracht van Linssen Yachts een kleurengamma gekozen dat rust creëert, maar dat tegelijkertijd ook contrastrijk is. De kleur van het in hoogwaardig okoumé-hardhout uitgevoerde houtwerk in het interieur heeft een lichte kersenfinish. De leren bekleding krijgt een iets contrasterende, donkerdere tint. De vloer is van Afrikaans hardhout met wengéfinish, dat veel wordt toegepast voor de vervaardiging van luxe meubels. De diepbruine kleur in combinatie met de mooie tekening in het hout zorgt aan boord voor een warme uitstraling. Voor extra diepte-effect wordt de vloer in brede stroken gelegd.

Van vloer naar plafond wordt heel bewust van donker naar licht gewerkt. In combinatie met de lichtinval zorgt deze kleurenopbouw voor een optimale ruimtelijke beleving. Daardoor lijkt de 35.0, net als de 30.0, door het samenspel van licht en interieur nog ruimer.