Stemming Sailing Awards tot 23/1

Nog tot 23 januari 2019 12.00 uur kan u stemmen op de kandidaten voor de Sailing Awards. 2018 was een topjaar in vele sporten, zo ook in het zeilen dat zijn eerste Wereldkampioene in een Olympische klasse mocht vieren. Belgian Sailing vroeg zijn leden om opmerkelijke zeilers en surfers te nomineren voor de shortlist. Uit de ruime lijst koos de Raad van Bestuur van Belgian Sailing nu zijn shortlist.

Maar eerst even kennismaken met de kandidaten in de fotogalerij.

Per mailadres kan één keer gestemd worden en daarbij wordt op de natuurlijke fairplay die onze sport siert gerekend. Deze stemmen zullen samen geteld worden met het oordeel van de Raad van Bestuur van Belgian Sailing.
 

Klik hier om je stem uit te brengen.

 De uitreiking van de Sailing Awards gaat door op 17 februari 2019 tijdens de Belgian Boat Show in Gent.

Foto: Tontin Pups, 6 optimistenzeilers die er een extra programma op nahouden op een zeiljacht. Ze namen deel aan de Offshore World Championships ORC/IRC in Den Haag, werden vierde in de Cowes Week en de Antwerp Race. Kwinten Broghijs (14) aan het roer, Liselotte Borghijs (12) op het voordek, Hannelien Borghijs (11) genua- en spitrim, Sander Borghijs (9) aan de piano, Marie Pintelon aan de mast en Louise Pintelon mee in de kuip voor Spi- en Genuatrim. En dit alles onder de begeleiding van Wouter en Leen.