De “Folkboat” is terug

De “International Folkboat  is bij ons ook bekend onder de naam “Marieholm IF”. Dit Zweedse ontwerp van Tord Sundén is al meer dan 50 jaar een begrip bij vele zeilliefhebbers vanwege haar mooie klassieke lijnen en de goede zeileigenschappen.

Het initiatief voor de nieuwe IF-Boat komt van Peter Grönlund van Seacamper uit Berlijn. De erven van Tord Sundén hebben hem de rechten gegeven om de IF-BOAT opnieuw in productie te nemen, gebouwd met hoogwaardige en moderne materialen, maar wel volgens de normen van het Zweedse IF klasseverbond. Een klassieke daysailer in een nieuwe editie.  

Jachtwerf Kuiper verhuurt onder de naam FrieslandZeilen al ruim 10 jaar Marieholm IF en 26 en is exclusief dealer van de nieuwe IF-Boat geworden.

Voor meer informatie www.jachtwerfkuiper.nl