X-Yachts introduceert de X4.6 – een nieuw yacht in de X range

 

In 2016 liet X-Yachts de eerste twee boten van een nieuwe range te water: de X4.3 en X6.5.  Ondertussen werden 75 van deze boten verkocht. In januari 2018 werd hier de X4.9 aan toegevoegd en op enkele maanden werden reeds 11 boten verkocht. We kunnen dus van een succesvolle nieuwe range spreken.

Deze nieuwe X range voegt de beste elementen samen van de twee vorige, de Xc  cruising en Xp performance. Hiermee gaat X-Yachts terug naar de ‘roots’ van het merk: snelle maar zeer sterk gebouwde performance-cruisers, dit door middel van een in-gelamineerd stalen romp chassis in combinatie met een sterke en osmose vrije epoxy romp.  X-Yachts staat ook borg voor talrijke belangrijke details waardoor ze makkelijk zeilen en makkelijk bedienbaar zijn.

x46_2017_12_27_001_lrNiels Jeppesen, directeur en designer, over de X4.6: “Deze boot zal de ideale familie cruiser zijn, die ook een beetje racy kan worden tijdens het weekend. Ze is snel, stijlvol en veilig. De X-Yachts zeil ervaring heeft een uitmuntende reputatie te verdedigen sinds bijna 40 jaren en ik durf te stellen dat ze hier ruim zal aan voldoen, ze zal de standaarden weer verleggen.”

De eerste X4.6 wordt in juli 2018 te water gelaten in Hadersev, Denemarken.

Voor meer info:  www.x-yachts.be  of bel Eddy Verbinnen 0475/287162 of ev@x-yachts.be

saloon-olive-2-ptsh_lr