Sponsors gezocht voor A&L Sailing team

Anne Vandenberghe en Lucas Claeyssens, samen het A & L Sailing team,  hebben zich als enige twee Belgische zeilers weten te plaatsen voor de ISAF Youth World Championships in Sanya, China. Maar… helaas is Sanya,  China niet bij de deur. Daarom is het A&L Saling Team op zoek naar sponsors.Anne en Lucas varen  in de spectaculaire Nacra 15 klasse, het kleine broertje van de Nacra 17 die sinds Rio als Olympische Klasse gebruikt wordt. Een straffe prestatie als je weet dat ze hiermee deel uitmaken van de slechts 17 landen ter wereld die hier in geslaagd zijn voor deze bijzonder technische catamaran.

Ondanks hun leeftijd (14 & 15 jaar) hebben ze in totaal maar liefst 13 jaar zeilervaring en  een mooie verzameling bekers en medailles behaald in de jeugdcategorieën.  Sinds dit jaar varen ze als team, onder de begeleiding van ex-Olympisch zilver-winnaar en wereldkampioen Sebbe Godefroid.

Alles bij mekaar spreken we over een budget van 12.500€, enkel en alleen voor deze unieke ervaring om ons land te verdedigen tussen de allerbeste jeugdzeilers van overal ter wereld.

Harfang Plus, het management en consultancy bureau met een uitgesproken voorliefde voor watergebonden events, heeft  en paar formules uitgewerkt die gaan van een bescheiden bijdrage tot een stevig budget. Zie: http://harfangplus.be/waterporters/sponsoring/alsailing.html

Maar na Sanya stopt het avontuur niet! De Youth Olympics komen eraan en A&L Sailing Team hoopt ook daar onze kleuren te kunnen verdedigen. Hun activiteiten kan je volgen op de sociale media: https://www.facebook.com/ALSailingTeam/

nacra15a-l2_lr