Crewsaver met nieuwe lijn ‘performance’ kleding

Crewsaver stelt een nieuwe lijn ‘performance’ kleding voor, naast een nieuwe range accessoires en bagage. Het bedrijf bestaat dit jaar 60 jaar en haar geschiedenis in het vervaardigen van dit soort producten gaat dan ook terug tot  in de jaren 60.

Lichtgewicht en compact, de Crewsaver Race Top bestaat uit ademende waterdichte stof met een zachte interne fleecevoering die thermische bescherming biedt. De Crewsaver Spray Top is de oplossing voor wie nog een stapje verder wil gaan wat betreft bescherming. Met op maat gemaakte panelen biedt de gelede vorm een ongehinderde bewegingsvrijheid.

Daarnaast presenteert het bedrijf  een vernieuwde collectie handschoenen, met diverse vinger en neopreen opties. Verder ook een breed gamma schoenen vervaardigd uit 3 of 5  mm neopreen, al of niet met rits. De schoenen hebben versterkte vlakken voor het wandelen en voor trapeziumgebruik.  Tenslotte wordt ook een nieuwe, praktische bagage collectie op de markt gebracht.