Omega officiële tijdwaarnemer Volvo Ocean Race 2017-18

Een maand voor de start van de Volvo Ocean Race, hebben de organisatoren de Zwitserse horlogemaker Omega binnen gehaald als officieel tijdwaarnemer van de editie 2017-18.

De prestigieuze Zwitserse horlogemaker Omega heeft ervaring in de tijdregistratie van zeil- en andere evenementen. Sinds 1932 is het merk verbonden met de Olympische Spelen en tijdens de recente America’s Cup werkte Omega samen met de winnaar Emirates Team New Zealand.

De volgende editie van het Volvo Ocean Race begint officieel op 22 oktober 2017. De vloot zal in Alicante, Spanje vertrekken en gedurende acht maanden 11 iconische gaststeden bezoeken, waaronder Lissabon, Kaapstad, Melbourne, Hong Kong, Guangzhou, Auckland, Itajaí, Newport , Cardiff en Göteborg, voor een grote finish in Den Haag in de zomer 2018.