Nieuwe serie Quicksilver-opblaasboten en RIB’s voor 2018

Mercury Marine presenteert op de boot show in Genua (21-26 september 2017) een geheel nieuwe Quicksilver -lijn opblaasboten en RIB’s waarbij vooral aandacht uit gaat naar de combinatie van prijs-kwaliteit, de voorzieningen en de innovatie.

q_tendy_lrQuicksilver Tendy

De Tendy-reeks bestaat uit drie lichte bijbootmodellen: 2,00 m met lattenbodem, 2,40 m met lattenbodem en 2,40 m met opblaasbodem, voor snel en eenvoudig opstellen en opbergen. De Tendy-botenreeks is zeer scherp geprijsd. De witte tubes zijn ontworpen met een driehoekige boegvorm en beschermd met een grote, zwarte stootrand. De Tendy-opblaasbodem van 2,40 m is voorzien van een opblaasbare kiel.

 

q_airdeck_lrQuicksilver Air-Deck

De Air-Deck-reeks bestaat uit drie modellen tussen 2,50 m en 3,20 m met opblaasbodems onder hoge druk voor de eenvoudigst en snelst mogelijke opstelling en opberging, veelzijdigheid en uitstekende prestaties tegen erg aantrekkelijke prijzen. De witte tubes zijn ontworpen met een ronde boegvorm en beschermd met een grote, blauwe antispatstootrand.

 

q_sport_lrQuicksilver Sport

De Sport-reeks met volledig aluminium verwijderbare vloerplaten bestaat uit van zes boten tussen 2,50 m en 4,70 m . De mogelijkheid om de boot in een relatief kleine ruimte te verpakken, op te bergen en te vervoeren, blijft gehandhaafd. Met haar ‘semiprofessionele uitstraling’ is deze reeks gemaakt met donkergrijze tubes die zijn ontworpen met een driehoekige boegvorm en beschermd met een grote, zwarte stootrand. De drie grotere modellen zijn gemaakt met een dikker pvc (1,2 mm) en de bovenkant van de tube is bedekt met antislippatches.

 

q_alurib-light_lrQuicksilver Aluminium Rib

De modellen uit de Aluminium Rib-reeks breiden de nieuwe Quicksilver-lijn uit naar een geheel nieuwe categorie van RIB’s met aluminium onderwaterschepen die het beste uit beide werelden combineert: de stabiliteit, de veiligheid en het gebruiksgemak van een RIB en de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van een aluminium boot. Deze interessante productenlijn bestaat uit zes modellen tussen 2,70 m en 4,20 m, verdeeld in twee segmenten: De ultralichte modellen 270 en 290 zijn gemaakt in een lichtgrijze kleur en zullen voornamelijk worden gebruikt als bijboten voor een grotere boot. De grotere modellen zijn voorzien van een donkergrijze tube en een aluminium 3D-bodem. De grootste modellen hebben een aluminium onderwaterschip van 4 mm dik en een grote boegkast om de aanmeerkit en de brandstoftank van 24 l op te bergen.

Het nieuwe Quicksilver -gamma is gericht op veeleisende gebruikers die op zoek is naar een zeer aantrekkelijke prijs. De boten zijn uitgerust met tal van slimme voorzieningen die gebaseerd zijn op de jarenlange ervaring van Mercury Marine, zoals drukindicatie rond de ventielen, waterafvoer van het onderwaterschip met een afsluitklep, een verstelbare glijdende bank (tot 3,65 m), uitwendige en inwendige motorplaten om de spiegel te beschermen, een spiegeloverkapping van pvc en nog veel meer.

Meer informatie www.mercurymarine.com