Spinlock introduceert het Aero Pro America’s cup zwemvest

Het nieuwe Aero Pro vest van Spinlock is ontwikkeld voor maximale veiligheid en draagcomfort. Het ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met het Engelse BAR America’s cup team. Het 50N zwemvest is hierdoor zeer geschikt voor open boten, sportboten en extreme catamarans.

De huidige generatie America’s cup catamarans bereiken extreme snelheden en zijn fysiek zeer intensief waardoor zowel luchtweerstand alsook bewegingsvrijheid cruciaal zijn.

Het Aero-Pro zwemvest is geïntegreerd in een lycra shirt van duurzame elastische materialen waardoor het vest een geheel is geworden en perfect aansluit op het lichaam. Hierdoor is de luchtweerstand minimaal en heeft het vest een perfect draagcomfort.
Het gebruikte schuim is extreem flexibel en dun waardoor het zich perfect vormt naar het lichaam.
In de rug zit een vak waar een optionele rugbeschermer of waterzak in kan worden geplaatst.
De waterzak is voorzien van een slang met mondstuk voor eenvoudige vochtopname tijdens het varen.

Er zitten 2 zakjes op de borst voor het opbergen van accessoires, en het vest is voorzien van een solide ophang lus om het vest te laten drogen.
De Aero pro is ook voorzien van een opening voor een trapezehaak en heeft aan de binnenzijde een anti-slip profiel wat het omhoog kruipen van het vest voorkomt.

De Aero Pro komt in 3 maten en kost € 179.50

Meer informatie www.spinlock.nl