Luxe onderzeeër met interieur privé-jet

Vergeet de ordinaire waterscooter of de nostalgische tender die bij een superjacht hoort. Wie zich wil onderscheiden neemt vandaag een luxe onderzeeër aan boord.

De Neyk Submarine heeft het interieur van een privé-jet en biedt plaats aan 12 tot 20 personen en haalt snelheden tot 15 knopen. Er ging  acht jaar onderzoek en ontwikkeling aan vooraf binnen  Ocean Submarine in Nederland, een samenwerkingsverband van toonaangevende experts uit de hele wereld, zoals Rolls Royce, MTU en Bosch.
De Neyk Submarine is gebouwd in een modulaire constructie in hoog rendementstaal, met een ontwerp dat is geoptimaliseerd door NASA.
Er werd ook rekening gehouden met het feit dat de onderzeeër een plaatsje moet vinden  aan boord van een superjacht. Er kan een landingsuitrusting aan toegevoegd worden, zodat de sub op een strand kan gaan zonnen. Een aparte duikervergrendelingskamer is mogelijk en in de neus kan een 270 graden observatieruimte worden ingebouwd.

ocenasubint_lr

De eerste Neyk Submarine heeft een totale lengte van 19 meter (63ft), een maximumverplaatsing van 100 ton en kan maximaal 12 passagiers tot 150 meter diep nemen. Is voorzien van een groot panoramisch bovenraam en  drie ‘vliegtuigramen’  aan weerszijden, evenals comfortabele stoelen, een bar, een bibliotheek en een complete kombuis.

De onderzeeër maakt het de jachteigenaars ook mogelijk om zich anoniem onder water te verplaatsen van de ligplaats van hun superjacht in Monaco of Saint Tropez naar de helihaven in Nice.

De eerste Neyk Submarine wordt in januari 2018 geleverd en u kan er altijd nog eentje bestellen op www.oceansubmarine.com