Nieuwe editie Bootmagazine nr. 34, nu in de krantenwinkel

Bootmagazine 34 – september – oktober 2013 ligt vanaf nu in de krantenwinkel. In Bootmagazine PLUS krijgt u een overzicht in woord en beeld van de inhoud van dit nummer. Als extra biedt deze gratis editie een paar culinaire verhalen uit Oostende. Bootmagzine, een open en vrije kijk op de watersportbeleving in ons land!

Overzicht van de inhoud van het nieuwe nummer:

Woord vooraf: Het welkom gevoel – Sicilia Boating vindt nieuw elan – Tour de France à la Voile, Breskens in de ban van de tourkaravaan – Zeeroeien: Ramsgate – Oostende – Powerboat racing: Venture Cup, vechten tegen de golven – Schelderegatta met Caribisch tintje – Proefvaren: New Classic Sturdy van Linssen – Pleziervaarders moeilijke jongens… – De Duitse Moezel, met Riesling aan boord – Freestyle kitesurfer Christophe Tack – Creatief met pontoons – Nautische berichten – Een man en zijn boot: ,,Ik kan de stilte horen…” – Impressionisme met de stroom mee – Expo ‘Bonjour Ostende’ – Wijn aan boord…

Te koop in de krantenwinkel voor € 4,90 – Klik hier voor de lijst van verkooppunten.


Extra in Bootmagazine PLUS 34:

Klik op de cover in de rechterkolom om naar Bootmagazine 34 PLUS te gaan voor meer details en een volledig beeld van de inhoud van Bootmagazine 34 september – oktober 2013.

– Kalender watersportbeurzen najaar 2013

– Culinaire ontdekkingen in Oostende: Restorante Marina – Au Vieux Port – A l’Ostendaise

– Mosselen: eerste oogst uit Oosterschelde en Pladijs, vis van het jaar

– Bespreking ‘Le Petit Baigneur’, restaurant in Seneffe, bij de jachthaven van Marlette

Bootmagazine beschikbaar op iPad via de kiosk van Bruna Tablisto. (www.tablisto.com)

Hoe gaat u tewerk om Bootmagazine op uw iPad te downloaden:

Stap 1: Ga naar de iTunes store en download gratis de Bruna Tablisto app. Dit is een digitale kiosk waarin honderden kranten, tijdschriften en boeken beschikbaar.

Stap 2: Open de Bruna Tablisto app op uw iPad. Ga naar de ‘Kiosk’ en tik in het zoekvakje bovenaan ‘bootmagazine’. U krijgt alle edities op uw scherm.. Kies Bootmagazine 34 en bevestig uw aankoop (3,59 euro).

Stap 3: Het magazine glijdt in uw ‘Brievenbus’, klik het aan en het verschijnt op uw ‘Leestafel’. U kan het altijd en overal lezen, zonder verdere internetverbinding.