Topzeilsters Evi en Emma ambassadrices van Volvo

Volvo is met de Volvo Ocean Race al lang een grote en belangrijke naam in de zeilwereld. Nu pakt de autoconstructeur uit met een samenwerking met de Belgische topzeilsters Evi Van Acker en Emma Plasschaert (Laser Radial), nadat eerder al een partnerschap met Jonas Gerckens werd gesloten. Volvo schakelt eindelijk een versnelling hoger in een nieuwe Belgische aanpak.  

De zeilsters vertrouwen voor hun verplaatsingen aan land voortaan op Volvo, en sloten een samenwerking van drie jaar. Ze worden ambassadrice en zullen met een Volvo XC60, made in Belgium, rondrijden. Met hun unieke talent en innemende persoonlijkheid vertegenwoordigen zij de sterke waarden van Volvo, met kernwoorden als milieubewustzijn, kwaliteit en verantwoordelijkheidzin.

Evi’s palmares spreekt een hele generatie tot de verbeelding. Een wereldtopper die bovendien in Gent woont, thuisstad van de Belgische Volvo-vestiging, meteen een van de grootste ter wereld. Ze maakt zich nu volop klaar voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Grote belofte Emma Plasschaert zet sterke prestaties neer en lonkt op haar beurt naar de Olympische Spelen van 2020.Marit_Campina

Een van de grootste concurrentes van Evi in Rio, de Nederlandse Marit Bouwmeester kreeg zuivelbedrijf Campina als sponsor op haar bord. Zou een ‘yoghurtje’ volstaan om Evi de loef af te steken?