Belgian Boat Show in nieuwe handen

Easyfairs België, de organisator van de Belgian Boat Show op Flanders Expo Gent heeft de beurs overgelaten aan eventorganisatie Conceptum met kantoren in Overijse en Nijvel.

De Belgian Boat Show komt daarmee niet in handen van groentjes terecht, integendeel. Conceptum is naast organisator van events en conferenties voor bedrijven (Solvay, European Seed Association…) ook organisator van publieksbeurzen waaronder het vakantiesalon in Antwerpen, de wijnbeurs Megavino en Hunting, de beurs voor jagers in Gent.

Volgens Easyfairs willen zij zich in de toekomst meer richten op specifieke, welomlijnde communities. Moeten we daaruit besluiten dat boot- en yachtingwereld geen precies te definiëren groep vormt, een stelletje ongeregeld zeg maar…? Naast de bootshow komen ook de Countryside beurzen in handen van overnemer Conceptum.

De zaakvoerder van Conceptum, Florent Godin, wil de boatshow in de toekomst in de hallen van Flanders Expo blijven organiseren.

De eerstvolgende editie van Belgian Boat Show Float zal nog door Easyfairs België worden georganiseerd. De volgende editie van Belgian Boat Show gaat met onmiddellijke ingang over naar Conceptum. Het huidge ‘head of Belgian Boat Show’ Christophe Coseyns blijft aan boord.