Busreis Nautibel naar Metstrade 2016

De METSTRADE Show voor scheepsuitrusting en -toebehoren in de pleziervaart heeft een viertal maanden voordat de beurs haar deuren opent, de oorspronkelijke beursvloer volgeboekt. De uitbreiding van de 2016 editie blijkt een uitstekend besluit van de organisatie. Het aantal aanvragen voor de nieuwe hal verloopt volgens plan.

Marktleiders als Yamaha en Dometic en vele andere bedrijven hebben hun keuze al laten vallen op de nieuwe Hal 7, die de beursvloer met 3000 m2 uitbreidt. Om de nieuwe hal optimaal te integreren en extra netwerk mogelijkheid te bieden is het succesvolle InnovationLAB (met podium) verplaatst naar de ingang van Hal 7. Er ontstaat één centrale innovatiehub samen met de speciale presentaties van de winnende en genomineerde producten van de prestigieuze DAME Design Award. Het IBI perscentrum bevindt zich ook hier.

METSTRADE 2016 wordt gehouden van 15 tot en met 17 november in RAI Amsterdam en NAUTIBEL, de Federatie van Belgische Watersportbedrijven organiseert op 15 november 2016 een busreis naar deze beurs. Interessant om nu reeds in te schrijven want het aantal plaatsen is beperkt.

De bus vertrekt om7h30, Crown Plaza Hotel Antwerpen. Ontbijt op de bus, een luxe coach met toilet aan boord. Terugreis: 18h00.Aankomst in Antwerpen omstreeks 20h30

Tarief NAUTIBEL leden: € 25,- incl. reis én ontbijt

Tarief niet-NAUTIBEL leden: € 45,-. incl. reis én ontbijt

Meer informatie www.metstrade.com

Details van de Nautibel-busreis