Internationale watersportvakbeurs METS 2014 in RAI nog nooit zo groot

Mets1De wereldwijde watersportvakbeurs METS in de Amsterdamse RAI, die dit jaar van 18 tot en met 20 november zal worden gehouden, blijft zich maar uitbreiden. Vijf weken voor het begin van de beurs heeft het recordaantal van 1331 bedrijven zich al definitief aangemeld als exposant. Vorig jaar was het uiteindelijke aantal deelnemers 1320. Dat houdt in dat de METS 2014 de geschiedenis zal ingaan als ‘recordbeurs’.

Bij elkaar zullen 46 landen zijn vertegenwoordigd en zal de populaire beurs 18 landenpaviljoens tellen. Vooral het Chinese eiland is gegroeid. Er zullen twee maal zoveel Chinese bedrijven vertegenwoordigd zijn als in 2013. Het paviljoen voor de superjachtbouw vestigt met 190 exposanten ook een record, net als het gedeelte voor de industrie rond de bouw en de inrichting van jachthavens. De METS, waar alle exposanten een uniforme stand krijgen toegewezen, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met ICOMIA (International Council of Marine Industry Associations).

Meer informatie www.metstrade.com