StopGull maakt het vogels moeilijk, zonder ze kwaad te doen

De StopGull producten maken het landen van vogels aan boord moeilijk zonder de vogels kwaad te doen en voorkomen zo vogelpoep! Zonder gebruik te maken van geluid of elektrische pulsen, zijn de StopGull producten praktisch en bestand tegen de omstandigheden op en langs het water.

StopGull Air voorkomt het landen van vogels op boten, dekken, bijboten en zeilboten. Makkelijk te installeren, op te vouwen, afneembaar van zijn basis en simpel op te bergen. De wind duwt tegen de vlaggen op de uiteinden van de bladen en dit zorgt voor een draaiende beweging. Dit schrikt de vogels af en voorkomt dat ze landen. StopGull Air kan met diverse accessoires overal geplaatst worden. Lengte uitgeklapt 180 cm, ingeklapt 90 cm.

StopGull Keeper is ontworpen om geplaatst te worden op een radome, antennes en die plaatsen waar een vogel graag gaat zitten. De Keeper draait mee in de wind en wordt zelfklevend vastgezet.
Spanwijdte 50 cm, Hoogte 30,5 cm. Diameter voet: 5 cm.

StopGull Swivel is ontworpen om het landen van vogels op kleine plekken zoals toplichten, masttoppen, zalings etc. tegen te gaan. Inclusief dubbelzijdig klevende ring voor makkelijke bevestiging. Indien er meer geplaatst worden houd dan rekening met een draaicirkel van 8 cm.

Verdeeld door Technautic, Nederland via diverse dealers, o.a. Navex Elekto, Kotterstraat 10, 2030 Antwerpen. Tel. +32 (0)3 233 55 89