Nieuwe marine messen van Wichard

De manier van navigeren is de laatste 50 jaar drastisch veranderd. Deze ontwikkelingen hebben Wichard aangezet om een ​​ reeks nieuwe messen te ontwikkelen, namelijk twee series van marine messen voor verschillende gebruikers:
de Offshore lijn en de Aquaterra lijn.

Wichard1Het Offshore gamma voor intensieve zeilers en watersportliefhebbers omvat twee modellen verkrijgbaar in drie kleuren. Ze zijn speciaal ontworpen voor het serieuze werk aan boord. Zij bieden een verscheidenheid aan functies, uitstekende weerstand tegen corrosie, grote snijkracht van alle soorten touw, met één hand te openen tijdens het varen, een gekarteld lemmet, zichtbaarheid ‘s nachts, veiligheidsvergrendeling en voorzien van een riem tegen het verliezen op het water.

 

WichardWineHet Aquaterra gamma voor water en outdoor sporten omvat drie modellen ontwikkeld voor een verscheidenheid toepassingen: vissen, powerboating, boardsports, kajakken eb outdoor activiteiten. Wichard’s Aquaterra messen zijn zowel eenvoudig en resistent. Ze bieden een sterke snijblad en goede corrosieweerstand, maar ook andere functies, zoals een kurkentrekker.
Aquaterra messen bieden een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding (vanaf € 17,50, inclusief BTW) en worden voorgesteld op de Mets 2015 (17 tot 19 november RAI, Amsterdam) en zijn vanaf januari 2016 verkrijgbaar in de watersporthandel.