Nautic SUP Paris Crossing 2015: slecht 500 plaatsen beschikbaar

ParisSUP2015_1LRDe opening van het ‘Salon Nautique International de Paris’ gaat traditioneel gepaard met de  Nautic SUP Paris Crossing. Dit uniek evenement, waarbij 500 Stand Up Paddlers de lichtstad doorkruisen, is na 5 edities aardig op weg om een klassieker te worden.

Vijfhonderd is het maximum aantal concurrenten dat kan deelnemen aan de editie 2015, verdeeld tussen de Pro en Leisure.

Zondag 6 december in de ochtend zal de eerste etappe, zoals gebruikelijk vertrekken, van de oevers van de Bibliothèque Nationale de France (BNF) om aan te komen aan de kaai van de Port de Javel-bas. De deelnemers kunnen dan genieten van een brunch bij Microsoft, trouwe partner van het evenement en doorgaan naar hal 1 van de watersportbeurs  Nautic voor de tweede ronde op het binnenbassin van de watersportbeurs. Nautic heeft plaats aan de Porte de Versailles van 5 tot 13 december 2015.

Vorig jaar werd het maximum aantal inschrijvingen in minder dan 8 uur bereikt. Snel inschrijven is dus alvast een eerste voorwaarde om aan dit unieke gebeuren te kunnen deelnemen.

http://pariscrossing.salonnautiqueparis.com

Een verslag van het Belgisch Kampioenschap Standup Paddle 2015 lees je op Watersportnieuws.be