Jeanneau vernieuwt en harmoniseert Sun Odyssey reeks

Jean_delphinDe volledige Sun Odyssey reeks van Jeanneau kreeg een ‘make over’ met de bedoeling een consistente lijn te brengen in het gamma  zeilboten van 34 tot 51 voet.

Een aantal belangrijke wijzigingen aangebracht aan deze succesvolle reeks sluiten aan op de nieuwe trends en recente innovaties. We noteren onder meer een moderne boegspriet, een betere toegang tot de zee en personalisatie mogelijkheden op vlak van interieur.:

Een moderne boegspriet

Een moderne boegspriet geïntegreerd in de romplijnen werd voorzien op alle modellen in het assortiment. Deze heeft een stijlvol design en is slanker dan voorheen, een beetje geïnspireerd door de wereld van het racen. De grotere afstand tussen het anker en de boeg, vergemakkelijk het ankeren en biedt een betere bescherming van de boeg door een plaatsing lichtjes afwijkend van het centrum.

De boegspriet is ook voorzien op het voeren van de code 0 of andere asymmetrische spinnakers.

Betere toegang tot de zee

Het  achterplatform van de Sun Odyssey werden vergroot op de midrange modellen: de Sun Odyssey 389 (optioneel), de Sun Odyssey 419 en de Sun Odyssey 449. Deze platforms zijn drie keer groter dan bij de oude modellen en bieden een gemakkelijke en vlotte toegang tot het water.

Op dezelfde modellen kreeg de toegang tot het salon een zachtere helling en in het interieur werd indirecte Led verlichting aangebracht,  wat zorgt voor een heldere en warme sfeer. De keuze aan stoffering werd uitgebreid en daarnaast is er ook keuze uit drie houtsoorten in verschillende nuances. Zo is voor elk model uit het Sun Odyssey gamma een persoonlijke stijl te creëren.

Jeanneau wordt in Belfgië geImporteerd door Marina Yachting Center, Oostende.