Nieuwe Flyer 8.8 van Beneteau

BEN-Flyer-8_8_ZijDe nieuwe Flyer is het resultaat van een gedurfde keuze in termen van design en technologie. In 2016 worden twee nieuwe grote modellen geïntroduceerd. De Flyer 8,8 SUNdek en SPACEdek onderlijnen de volledige vernieuwing van het Beneteau buitenboordmotor gamma.

De beide versies van de Flyer 8,8 ‘ruimtedek en zonnedek’ zijn vlot herkenbaar aan hun zeer onderscheidend design. Een brede boog, geprofileerde laterale stutten en schuine voorruit markeren de stijl. Hetzelfde rompontwerp ondersteunt twee zeer verschillende dek plannen en interieurs, elk met B8 / C11 CE-categorie goedkeuring.

Met de nieuwste generatie van AirStep rompen, kunnen ze motoren van maximaal 500 pk aan. Beide modellen van de Flyer 8,8 combineren sensaties, comfort en veiligheid.