Super Lauwersmeer aan vooravond groot offensief

LauwersmeerDe Friese jachtbouwer Super Lauwersmeer maakt zich op voor het belangrijkste jaar uit haar ruim 45-jarige historie. De afgelopen jaren is sterk geïnvesteerd in een gloednieuwe werf, de ontwikkeling van nieuwe modellen en de positionering van het merk. En dat alles komt in 2015 voor het eerst helemaal samen. Op Boot Holland, dat van 6 t/m 11 februari in Leeuwarden is de Discovery te bewonderen.

Het meest tastbare resultaat van de vernieuwing  zal dit voorjaar zichtbaar worden. De broers Bastiaan en Louis Jousma, sinds 2000 de trotse eigenaren van Super Lauwersmeer, zullen binnenkort de gloednieuwe Evolve OC te water laten waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd op de interieurafdeling van de werf. Kort daarna zal ook de open kuip-versie van de Discovery zijn debuut beleven. Een nieuwe stap voor de werf die van oorsprong bekend staat om het bouwen van achterkajuiten. Bastiaan en Louis stralen dan ook als ze het verhaal vertellen. Je voelt de passie in elke zin die ze uitspreken. En je ziet het terug in de jachten die tot op het laatste detail doordacht en perfect afgewerkt zijn.

Nieuwe uitstraling

Super Lauwersmeer is klaar voor de toekomst. De nabije toekomst als het aan de beide broers ligt. “Met de nieuwe werf en de ontwikkeling van de nieuwe modellen is het nu tijd om de wereld te laten zien waar Super Lauwersmeer voor staat en waar het naartoe wil”, zegt Louis. Behalve de productie en de modellen is er afgelopen jaar dan ook hard gewerkt aan een volledig nieuwe huisstijl die past bij de toekomstvisie van het merk. De afgelopen week gelanceerde nieuwe website is daarvan wat Bastiaan betreft het spraakmakende slotstuk: “Op superlauwersmeer.nl krijg je een prachtig beeld van onze werf, onze passie en onze jachten. De site weet je in de greep te houden dankzij een visuele insteek. Het is voor ons een genot om erdoor te bladeren en te genieten van ons bedrijf. Uiteraard hopen we hiermee onze passie over te kunnen brengen op potentiële klanten die met hetzelfde Super Lauwersmeer-gevoel worden overladen als wij”.