Nieuwe reddingvesten voor de jonge watersporters

Secumar_reddingKinderen aan boord hebben aangepaste reddingvesten nodig. De Duitse fabrikant Secumar heeft de Mini en Junior modellen volledig vernieuwd. Beide reddingvesten zijn automatisch opblaasbaar en hebben een ergonomische pasvorm. Door het vernieuwde ontwerp is het draagcomfort sterk verbeterd, waardoor het reddingvest niet in de nek hangt en zorgt voor een goede bewegingsvrijheid. Voor kleine kinderen een uitkomst, zodat zij een reddingvest niet als vervelend ervaren.

Het vernieuwde drijflichaam zorgt er voor dat het reddingvest sneller kan draaien op het moment dat het geactiveerd wordt. Door twee zogenoemde vleugels aan de zijkant van het drijflichaam is extra keerkracht ontstaan.

Voor de allerkleinsten

Secumar heeft als enige fabrikant een opblaasbaar reddingvest voor de allerkleinsten. De MiniI is geschikt voor kinderen vanaf ca. 2 jaar en ongeveer 15 kg. De Junior is geschikt voor kinderen vanaf ca. 6 jaar en ongeveer 25 kg. Beiden zijn uitgerust met een dubbellaags drijflichaam dat zorgt voor extra veiligheid bij mechanische beschadigingen.

Tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show 2015 kunt u Secumar vinden op het ‘veiligheidseiland’ in hal 7.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SECUMAR benelux b.v.
Koningin Julianaplein 4, 3931 CK Woudenberg Tel: 033-2865088
E-mail: info@secumar.nl – www.secumar.nl