Zilvermeerhaven Port Aventura plant opleiding en bootverhuur

ZilvermeerZilvermeerhaven Port Aventura bvba heeft een nieuw akkoord met de Provincie Antwerpen voor verdere uitbating van de toervaarthaven aan het Zilvermeer. De nieuwe concessie start vanaf 1 mei 2015. Zilvermeerhaven Port Aventura bvba verwezenlijkt het beheer van de toervaarthaven, havencafé en de diverse watersporten op de kanaalplas te Mol.

Samen (als familie Boonen wonende te Dessel) zijn zij deze uitdaging aangegaan 9 jaar geleden. Nadat Steven in 2007 de taak als havenmeester werd op zich nam en zelf op de haven kwam wonen en Lynn de hotel-kok opleiding afmaakte in 2008, vormde dit een perfect match in het familiegebeuren. Zo konden zij samen de touwtjes in handen nemen, Steven als havenmeester en Lynn als horecaverantwoordelijke.

Met deze achtergrond, het kennen van de regio, geschiedenis van de zandputten en de nodige ervaring, zullen zij ook de volgende 9 jaren de verdere uitbouw van deze toervaarthaven met veel plezier realiseren. Ook zijn er tal van nieuwe ideeën die parten spelen bij de verdere uitbouw van deze toervaarthaven. Zo trachten zij onder andere een vaarschool met de nodige opleidingen en cursussen en een bootverhuur op te starten.