Roeien met de riemen die men heeft

Soutu-Palta-605-7_34238_SmallHet Finse bedrijf Konekesko presenteert een nieuw model in de Suvi-reeks voor het seizoen 2015: de Soutu-Palta 605. Een groot uitgevallen roeiboot met een planerende romp voor 6 personen. Met een 10 pk motor kan een snelheid van 12 knopen gehaald worden.

De boot heeft drie paar roeidollen en een stuurdol. Uitstekend geschikt voor roeien met zijn tweetjes of met meerdere, tot vijf mensen tesamen op een rij.

De boot is uitgerust met twee afsluitbare opbergvakken, afneembare middelste zitplaatsen en een grote open interieur. Het model heeft een hoge dwarsscheepse stabiliteit. Geschikt als vissersboot zelfs voor ruwere weer. Voorzien van een spiegel voor een buitenboordmotor met een korte schacht.Extra accessoires: zijleuningen, luifel voor in de haven en een  plastic stoelen set.

Technische gegevens Soutu-Palta 605

Lengte 6.05 m

Breedte 1,54 m

Gewicht 180 kg

Aanbevolen motorvermogen 4-10 pk

Max. passagiers 6

Ontwerp categorie D

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Konekesko Oy, Terho Liukkonen, tel. +358 500 780 747

 
[huge_it_slider id=”5″]