Wereldpremière Bali 4.3 Loft catamaran in Düsseldorf, loft met zeezicht

Bali43Bali Catamarans presenteert tijdens Boot Düsseldorf (17 tot 25 januari 2015) de Bali 4.3 Loft, een revolutionair concept, aldus de werf. Deze 43 voet (13,10 m) cruising catamaran heeft een totaal vlak (flush) centraal platform, een open plan met een in elkaar overlopend salon en kuip met een grote glazen schuifwand. Dat levert een leefruimte op van meer dan 30 m2 en een panoramisch zeezicht.

Beschikbaar als eigenaarversie met 2 of 3 kajuiten, maar ook met 4 kajuiten. De traditionele trampolines zijn omgevormd tot een ruime zonneplek van 18 m2 en er is nog extra zonneruimte op de overkapping.

Leef binnen zoals  buiten

Net als zijn grote broer de Bali 4.5, geniet de 4.3 van uitzonderlijke natuurlijke lichtinval. Grote openschuifbare  ramen brengen een ongeëvenaarde hoeveelheid verse lucht en licht in de salon.De vele patrijspoorten in de romp zorgen voor uitzonderlijke natuurlijke ventilatie.

De volledig uitgeruste kombuis van de nieuwste generatie is vooraan geplaatst en laat koken toe met uitzicht op zee. Verder zijn tanks voor 800 liter water en 800 liter diesel voorzien, een 615 liter Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine en gekoeld water dispenser, een 720 Ah accu bank, twee 60 liter reservoirs, allemaal bediend via een multiplexing touchscreen met geïntegreerde handleiding.

Technische gegevens Bali 4.3

Concept: Olivier Poncin

Architect: Xavier Faÿ

Interieur Design: Couëdel Yacht Design

Lengte over alles: 13,10 m / 43 ft

Waterlijn: 12,60 m / 41,4 ft

Breedte: 7,12 m / 23,35 ft

Diepgang: 1,20 m  / 3,93 ft

Verplaatsing: 10,2 T

Motoren: 2 x 40 PK tot 2 X 50 PK, saildrive

CE-homologatie: Cat. A 12 Person

Meer informatie: www.bali-catamarans.com