Nieuwe Tempest 570, strak en eigentijds

Tempest570_LRHet Italiaanse Cantieri Capelli stelt voor volgend seizoen een nieuw Tempest 5,70 meter model voor met strakke eigentijdse lijnen en slimme volumes. Het achtersteven van de nieuwe Tempest wordt uitgerust met een brede zitbank, voorzien van een inklapbare rugsteun en biedt meer navigatieruimte. De goed afgeschermde console is een opvallend stijlelement. Er is voldoende plaats om gemakkelijk langs beide zijden van de navigatieconsole de boeg te bereiken waar zich een royaal zonnedek bevindt dat kan worden uitgebreid met een extra kussen (optie).

Aan de voorkant van de console werd een zitje geïntegreerd dat naar de boeg is gericht. In de lijst met opties kan men kiezen voor een SS-skiboog en bijkomende verlichting. Voorts kan de Tempest 570 worden uitgerust met praktische opties zoals een kompas, stuurconsole, GRP piloon, zitbank voor de navigator, lenspomp, zwemladder en benzinetank.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Lengte: 5m66

Breedte: 2m61

Capaciteit (max. aantal personen aan boord): 10

Drooggewicht: circa 530 kg

Tube: Neopreen Hypalon 1100 dtex

Maximaal vermogen: 135pk

EC certificaat: homologatie in aanvraag.

UITRUSTING

· Kompas

· Navigatieconsole

· Opblaaspomp

· GRP piloon

· Navigatiezit

· Elektrisch paneel

· Windscherm

· Lenspomp

· Benzinetank

· Zwemladder

OPTIES

· Zonnedek vooraan

· Douche (45 L.)

· SS skiboog

· Telo hoes voor console en zitbank

· Telo bagagehoes

· Bimini

www.cantiericapelli.it

Verdeling: D’Ieteren Sport