Light Edition van Tempest 340LE beschikbaar

Capelli340LS_LRCantieri Capelli stelt de nieuwe TEMPEST 340LE voor om jachteigenaars die op zoek zijn naar een lichte rubberboot (150kg) op hun wenken te bedienen. Uiteraard is de Tempest 340LE op het vlak van design en kwaliteit een boot uit het Capelli gamma. De Tempest 340LE kan 5 personen aan boord nemen en is uitgerust met een driving bench met navigatieconsole, laterale zitbank en een houten opbergkast.

De standaarduitrusting omvat de volledige kussenset, de lenspomp en het elektrisch paneel. De 340LE kan worden aangedreven door een buitenboordmotor van maximum 40pk (maximaal toegestaan gewicht van de motor: 98kg).

Door de verschillende kleurcombinaties in het aanbod, kan de 340LE voldoen aan de smaak en de wensen van de booteigenaar.

TECHNISCHE DETAILS

Lengte: 3m40

Breedte: 1m80

Drooggewicht: circa 150kg

Max. aantal personen: 5

Max. vermogen: 40pk

Tubes: Neopreen Hypalon

EC certificaat: homologatie in aanvraag

BASISUITRUSTING:

· Navigatieconsole

· Complete kussenset

· Opblaaspomp

· Elektrisch paneel

· Lenspomp

OPTIES:

· Ladder

· Stockagehoes

www.cantiericapelli.it

Verdeling België: D’Ieteren Sport