Nauticlink lanceert watersport-quiz

NaticlinkQuizDe watersportsite Nauticlink heeft een quiz ontwikkeld, die voor liefhebbers van varen en boten zowel leerzaam als leuk is. Behalve dat er vragen voor het vaarbewijsexamen in voorkomen, wordt de deelnemer ook op speelse wijze getest op z’n algemene nautische vaardigheden, het herkennen van havens, z’n prijsbewustzijn en zijn historisch besef. De tekst staat sinds vandaag in een testfase online.

Iedereen kan meedoen, het spel is gratis. Wel moet men zich op eenvoudige wijze registreren. Op dit moment bevat de database meer dan 500 vragen. Elke keer dat men speelt, krijgt men ‘ad random’ tien nieuwe multiple choice vragen voorgeschoteld. Na het beantwoorden van de tiende vraag, krijgt men tegelijk met de juiste antwoorden de eigen score ‘verstekeling, matroos, stuurman of schipper’ te zien.

Meer informatie www.nauticlink.com/nl/watersportquiz