Opblaasbare Stand Up Paddle

Stand Up Paddle surfen kreeg de voorbije watersportbeurzen een stevige duw in de rug. Reden voor het succes? In tegenstelling tot wind en golfsurfen kan je het suppen na een dag al behoorlijk in de vingers hebben. Dat komt vooral omdat een SUP board langer en breder is dan een gemiddelde surfplank, waardoor je evenwicht bewaren een stuk eenvoudiger wordt. Verder heb je enkel nog een peddel nodig. En dan ga je gewoon rechtopstaand op je SUP het water op!

Sevylor speelt in op hype van opkomende surfsport “suppen” met een opblaasbaar model. Met de SUP van Sevylor kan je zowel op zee over lekkere golven surfen of gewoon rustig peddelen op stiller water als een meer.Deze opblaasbare plank biedt in alle omstandigheden comfort en stabiliteit, ook aan beginners.

De plank is geschikt voor één persoon tot maximum 114 kg. De plank zelf weegt 10 kg en is 330 x 76 cm groot. Dankzij de meegeleverde pomp en manometer (voor de juiste luchtdruk)gebeurt het opblazen correct en met weinig moeite.

Alles zit in de draagtas waarmee je je SUP makkelijk overal naartoe draagt. De Paddle is los verkrijgbaar. Advies verkoopprijs SUP: € 699.99 – Advies verkoopprijs Paddle for SUP: € 39.99