boot Düsseldorf 2021 op koers – alles verloopt volgens plan

De watersportbeurs boot Düsseldorf 2021 ligt op koers,  alles verloopt volgens plan. Eindelijk een positief geluid in deze droeve coronatijden. boot vindt plaats van 23 t / m 31 januari in Düsseldorf

Het Caravan Salon 2020 heeft het succes van beurzen in Düsseldorf aangetoond – exposanten melden verbluffende resultaten. De watersportbeurs boot wil deze lijn doortrekken en zet  de koers uit voor een succesvolle editie in 2021. Die zal er wel eventjes anders uitzien dan voorheen, maar zal daarom niet minder spannend en innovatief zijn.  De beurs wordt verspreid over 17 beurshallen en in overeenstemming met de geldende hygiëne- en beschermingsvoorschriften. Het Caravan Salon 2020, dat zopas de deuren sloot, heeft hiervoor de weg getoond. CARAVAN SALON heeft zonder enige twijfel bewezen dat beurzen in Düsseldorf succesvol zijn en dat exposanten

,,Zelfs onder de nieuwe regels wisten de exposanten indrukwekkende economische resultaten kunnen neerzetten. We zijn verheugd met dit resultaat, aangezien het heeft aangetoond dat beurzen een essentieel marketinginstrument blijven voor zowel de caravanbranche als de watersportsector, zelfs in het huidige klimaat. ” Zo beschrijft Wolfram Diener, CEO Messe Düsseldorf, de situatie in de regionale hoofdstad van Noordrijn-Westfalen.

Zowel podiumpresentaties als belevingsprogramma’s zullen plaats vinden, conform de geldende coronamaatregelen.  “Het belangrijkste voor ons allemaal is dat op dit moment: boot Düsseldorf 2021 zal plaatsvinden van 23 tot 31 januari,” aldus Petros Michelidakis, Project Director boot Düsseldorf.

Op de bootwebsite kunnen exposanten, medewerkers, standbouwers, bezoekers en mediavertegenwoordigers momenteel antwoorden op vragen over de hygiënemaatregelen vinden. Iedereen die zich op het terrein van het beurscentrum bevindt tijdens het opzetten, uitvoeren en beëindigen van de beurs wordt geregistreerd. De populaire podiumprogramma’s en participatieve activiteiten zoals surfen, duiken, SUP en kanoën vinden plaats met inachtneming van de hygiënevoorschriften en afstandsregels. Scanners loggen de gegevens op de online tickets om mogelijke infectieketens op te sporen.

Photo: Messe Düsseldorf