Internationaal Zeemanshuis neemt intrek in Antwerp Harbour Hotel

Het Antwerp Harbour Hotel werd eind vorige maand officieel ingehuldigd. Het hotel, vroeger bekend als het Antwerp Docks Hotel, werd met de hulp van de stad Antwerpen en andere partijen aangekocht ter vervanging van het Zeemanshuis aan de Falconrui. Aldus het magazine ‘DVO – De Vlaamse Ondernemer’

Het is inmiddels het derde gebouw dat een onderkomen biedt aan de talrijke zeelieden die Antwerpen jaarlijks aandoen. Zeelieden kunnen in het naar eigentijdse normen gerenoveerde Antwerp Harbour Hotel overnachten tegen verlaagde tarieven. Ook particulieren kunnen er terecht.

Het Antwerp Harbour Hotel, gelegen ter hoogte van bioscoopcomplex Metropolis, is een realisatie van de stad Antwerpen en Internationaal Zeemanshuis Antwerpen V.Z.W., in samenwerking met het Zorgbedrijf van de Stad, het OCMW Antwerpen, het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen, CAS V.Z.W. en met de steun van de Internationale Transportfederatie.

Het hotel telt 94 kamers, waarvan 32 eenpersoons- en 62 tweepersoonskamers. Alle kamers beschikken over een moderne badkamer en een veilige toegangs- en energiecontrole. In het hele hotel is gratis draadloos Internet voorhanden. Ook de parkeerplaatsen zijn gratis.

Antwerp Harbour Hotel B.V.B.A. is gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 100. Telefoon: 03/227.54.33. Telefax: 03/234.26.03. URL: www.antwerpharbourhotel.be

Bron: DVO – De Vlaamse Ondernemer