Make-over voor Belgian Boat Show na 25 jaar

De Belgian Boat Show blijft voor haar 25ste verjaardag in Flanders Expo Gent, maar zal voortaan plaats vinden in de hallen 3, 5, 7 en 8. In het nieuw concept ‘van beginner tot gevorderde’, wordt de bezoeker geleid doorheen de beurs.

Het uitgestippelde parcours brengt de bezoekers tot bij alle standhouders. Iedere standhouder kan gebruik maken van de gloednieuwe Boat Point voor publieke demonstraties, voorstellingen, prijsuitreikingen of andere social events.

De thematische verdeling per hal vergroot de herkenning bij de bezoeker (zie schema)

Hal 3 – Active watersports & accessories

Hal 5 – Water tourism & Services + Marinas & ship yards

Hal 7 – Activity island

Hal 8 – Boats & Yachts, Engines, Maintenance & Repair

Volgens de organisatoren blijft de netto beursoppervlakte in vergelijking met de voorgaande boatshows hetzelfde.