Nieuwe Whaly 500 / 500R Professional

Dit voorjaar introduceerde Whaly Boats een nieuw model, de Whaly 500 / 500R Professional, aanwezig op de voorjaarsbeurzen (Boot Düsseldorf, Boot Holland, Belgian Boat Show…) en leverbaar vanaf april 2017.

Zoals het hele gamma van Whaly is ook de 500 / 500R Professional een oersterke dubbelwandige boot geproduceerd uit hoogwaardig kunststof (Polyethyleen). Dit nieuwe type, het grootste uit het gamma, is extra sterk en beschikt over een schuimlaag aan de binnenzijde. De boot is bedoeld voor professioneel gebruik en is multifunctionee, onder meer geschikt als werkboot voor brandweer, reddingsdiensten e.d. Vrij unieke is de boeg voorzien van  een boeg-klep.

Daarnaast is de Whaly 500R Professional voorzien op een motor tot 60pk. Handig wanneer snelheid een vereiste is. De boot is gemakkelijk te onderhouden en wordt 100% kleurecht geproduceerd.

Met een vanaf prijs van 5.085,00 euro Ex B.T.W. is deze Whaly zeer scherp geprijsd.

www. whaly.com