Samenwerking European Yachting Network en Indumar Brokerage

Het European Yachting Network krijgt nu duidelijke Europese allures dankzij nieuwe makelaars binnen het internationale netwerk. In België is met Indumar Brokerage een samenwerking aangegaan.

Binnen Nederland waar de oorsprong van het bedrijf ligt is nagenoeg een landelijke dekking. Hiermee kunnen de lokale markten actief en professioneel bewerkt worden, wat vele voordelen voor de opdrachtgevers biedt om zijn of haar jacht door EYN te laten verkopen. In de tweede helft van 2012 zijn drie nieuwe makelaars gestart in de regio’s Zeeland, Noord Holland-Flevoland en Zuid-Oost Nederland.

In België is dit jaar een sterke groei geweest van makelaars en het aantal jachten in verkoopbemiddeling. EYN en Indumar NV zijn een samenwerking aangegaan betreffende de jachtmakelaardij en verzekeringen. EYN behartigt de verkoopportefeuille van Indumar Jachtmakelaardij. Tevens is in België jachtmakelaar Sipke Halbertsma gestart in de regio Oost Vlaanderen. Samen met bestaande jachtmakelaar Manu Deceuninck is European Yachting Network in België een volwaardige speler in de markt.

Voor Spanje waar eveneens een zeer interessante markt is voor de watersportbranche is EYN samen met Masterfranchiser Michiel van Vugt in voorbereiding voor het aanstellen van meerdere jachtmakelaars in de diverse gebieden. Nog dit jaar zal actief worden in de regio Malaga jachtmakelaar Danny Rombout. Hiermee is een verdere stap gemaakt in de groei van het netwerk en de activiteiten in Spanje.

EYN heeft met ruim 500 jachten in verkoop en verkoopt jachten tegen een verkoopcourtage van 2%.
www.e-y-n.com.