Navis forum 5 jaar

woensdag 23 mei 2012 – (lvd) – In mei 2012 mag het Navis forum 5 kaarsen uitblazen. Opgericht in 2007 door Peter en Karel Overlaet met als doel informatie op allerlei vlakken uit te wisselen, is het forum uitgegroeid tot een vaste waarde voor boten en watersport fanaten.

 Al snel hadden we ook een nieuw logo nodig dat Llano mooi uitwerkte. Spontaan melden zich elke twee dagen nieuwe members aan: ervarenen maar ook nieuwelingen.

Geen vraag te gek en geen topic te moeilijk. Een ploeg van enthousiaste moderatoren houdt het forum mee op koers. Zonder hen hadden we dit niet gekund.

En natuurlijk bedanken we ook alle members die maar wat graag ervaringen uitwisselen maar evenzeer vragen stellen over alles wat te maken heeft met varen: RIB’s, jetters, powerboatraces, polyboten, kajakkers en het recent opgestarte duik-subforum.

 Je kunt meteen op het forum lezen maar als je je registreert (gratis), krijg je nog meer te zien en kun je zelf ook posten. Bovendien krijg je een mooie korting op de Navis goodies: bootwimpel, t-shirt en rugzakje.

 Waarom eens niet een kijkje nemen: boten en watersport forum http://www.navis.be/forum