HANSE 360

  • Greifswald 17/01/2024
  • Nieuwe Hanse 360 – Ruimtewonder in 39-voet klasse

De nieuwe Hanse 360, het vierde model in de succesvolle nieuwe reeks van de samenwerking met de jachtontwerpers van Berret-Racoupeau, zal in het midden van het jaar worden gelanceerd. Het geavanceerde ontwerp zorgt niet alleen voor uitstekende zeileigenschappen, maar ook voor een enorm volume aan ruimte en dus een ongewoon hoog niveau van comfort in deze klasse.

De typische Hanse lijnen geven de Hanse 360 haar opvallende uiterlijk en dragen ook bij aan haar stabiliteit en prestaties. Een optionele boegspriet breidt de zeilopties uit en geeft het jacht extra prestaties op het water. Zoals alle Hanse jachten, staat de Hanse 360 voor snel cruisen en gemakkelijk zeilen. Alle lijnen worden naar de stuurstand geleid, zodat het jacht niet alleen veilig en comfortabel is, maar ook volledig geschikt voor single-handed zeilen, zoals gebruikelijk bij Hanse.

Om duurzaamheid te garanderen, zelfs zonder wind, net als de onlangs gepresenteerde Hanse 410, zal de Hanse 360 ook beschikbaar zijn met een elektrische aandrijving met een lange actieradius die uniek is in haar klasse.

De nieuwe Hanse 360 zal officieel te water worden gelaten in de zomer van 2024, voordat ze haar wereldpremière viert op het Yachting Festival van Cannes in september.

HanseYachts AG
www.hanseyachtsag.com