Beneteau maakt entree in express-cruiser markt met Gran Turismo 32 en 36

Bénéteau betreedt de express cruiser-markt met de lancering van twee opmerkelijke boten, de Gran Turismo 32 en Gran Turismo 36. Deze twee nieuwe modellen zijn gebaseerd op de open stijl van dagboten in combinatie met de hard-top van sportcruisers. Introdcutie is voorzien op de bootshow van Cannes in september en de rest van Europa staat voorjaar 2020 op het programma.

De Gran Turismo 32 en 36 zijn ontworpen om de kenmerken van een dagboot en een express-cruiser te combineren en zij vormen de instapboten in deze lijn. Ze worden aangeboden met een keuze hebben tussen binnen- of buitenboordmotoren. De Gran Turismo 32 en  36 zijn de eerste van een nieuwe generatie motorboten op maat gemaakt voor allround plezier en spannende sensaties. Deze motorboten zoeken een balans tussen een sportief gevoel, gebruiksgemak en comfort, alles beneden de veertig voet. 

Bénéteau Gran Turismo 36. Foto bovenaan, de Gran Turismo 32.