Jeanneau motorboten najaar 2020

Ze waren gepland om het mooie weer te maken op de najaarsbeurzen in Cannes en La Rochelle, maar Covid-19 besliste er anders over. Wij stellen u de nieuwigheden voor die Jeanneau voor dit najaar in petto heeft en waarmee u via het dealerkanaal (Marina Yachting Center Oostende voor België) van nabij kan kennis maken.

Jeanneau streeft  ernaar het meest uitgebreide assortiment binnenboord- en buitenboordboten aan te bieden en dat zorgt uiteraard voor een aantal nieuwigheden en verdere ontwikkeling van bestaande types.:

– de nieuwe CAP CAMARAT 12.5 WA, een luxe dagcruiser voor buitenboordmotoren ontworpen door Michael Peters Design en Sarrazin Design. Het model valt op  door zijn perfect uitgebalanceerde, pure en sportieve romplijnen.

Uitbreiding van de leefruimte aan boord van de Jeanneau Cap Camarat 12.5 WA.

– de nieuwe CAP CAMARAT 10.5 WA SERIE 2, volledig opnieuw ontworpen voor optimale bewoonbaarheid en geïnspireerd op de Cap Camarat 12.5 WA. Het is de vervanger van het model van de eerste generatie, een bestseller die vijf jaar geleden werd gelanceerd.

Aangedreven door 2 x 300 pk of 2 x 375 pk, levert de nieuwe Cap Camarat 10.5 WA Series 2 uitstekende prestaties en voorbeeldige handling op zee. Aangeboden in een standaardversie zonder T-Top, voor gemakkelijke doorgang onder bruggen, maar kan er toch mee worden uitgerust, waardoor het zich kan aanpassen aan markttrends.

(Zie foto bovenaan)

– de nieuwe MERRY FISHER 795 SERIE 2, een weekender warvan het vaarcomfort op gelijk niveau staat met het comfort van de leefruimte,

Uitzonderlijk comfortabel vaargedrag en met een  verrassende stabiliteit onderweg,.  De Merry Fisher 795 Series 2 is al een solide performer wanneer hij is uitgerust met motorvermogen in het middensegment met een maximale vermogen van 250 pk.

– de nieuwe MERRY FISHER 605 SERIE 2, met een eigentijdse look en slimme lay-out is de Merry Fisher 605 Series 2 volledig opnieuw ontworpen. Het gestroomlijnde silhouet verleent de boot een uitzonderlijke elegantie. De extra ruimte aan boord vertaalt zich in een langere binnenruimte en ruimere stuurhut.

 In een turbulente wereldwijde context handhaaft Jeanneau zijn investeringen en respecteert het de geplande releasedatums van nieuwe modellen voor het jaar 2021.