Benefleet – Sailing for Think Pink

 

Tijdens de Benefleet op zaterdag 30/09 en zondag 01/10 in Oostende worden ervaren schippers met yacht gekoppeld aan enthousiaste opstappers en samen maken zij er een avontuurlijk zeilweekend van, integraal ten voordele van Think Pink

Dit jaar zet de RNSYC Oostende haar schouders onder de (bourgondische) logistiek en sponsort ze ligplaatsen voor alle deelnemers van het Sailing Oostende Weekend ONZK tot een week na de Benefleet (dat wil zeggen vanaf 24/09 tem 08/10).

Editie 2023 voorziet dan ook 2 dagen zeilplezier met een heus programma met avondactiviteiten op zaterdagavond.

SailingForThinkPink-LR-2349.jpg

Meedoen

Ben je schipper, heb je een (zeil)boot en heb je zin om je in te zetten voor het goede doel? Schrijf je dan met een co-schipper in voor zaterdag, zondag of zaterdag & zondag en laat ons weten hoeveel opstappers je wil meenemen.

We vragen de opstappers in ruil minstens 65 euro per zeildag te doneren op onze actiepagina op Think Pink.  

Schrijf je nu in als schipper of, forward deze mail naar bekenden en laat hen mee inschrijven als (team van) opstapper(s)


doneer via Think Pink of schrijf ons op sailingforthinkpink@gmail.com
www.sailingforthinkpink.be voor al onze andere acties

foto’s © Sailing for Think Pink.