Nieuwe DB/37 (day boat) van Jeanneau

Jeanneau onthult de DB/37, het tweede model in zijn nieuwe reeks premium dagboten op Boot Düsseldorf van 21 tot 29 januari 2023. Naast een puur ontwerp, volledig open naar de zee, hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking, biedt het een interieurvolume dat nog nooit eerder op een Day Boat is gezien.

Elegant en zeer zeewaardig, het ontwerp werd toevertrouwd aan de Italiaanse ontwerper Camillo Garroni en de romp is van Michael Peters Yacht Design.Van dag- tot partybooten en cruiser, het unieke ontwerp en de kenmerken van de DB/37 beloven uitzonderlijke ervaringen.

Tijdens voorjaar van 2022 werd Jeanneau’s nieuwe DB Yachts range gelanceerd met de presentatie van de DB/43. Daarmee maakte de werf haar intrede in de wereld van premium Day Boats via de grote poort, met superieure kenmerken, uitstekende afwerking en exclusieve styling.

De DB/43 sleepte bij zijn introductie meteen drie internationale nominaties in de wacht: European Powerboat of the Year Award 2023 in de categorie tot 14 meter, de Best of Boats Award 2022 in de categorie “Best for family” en Motor Boat Awards 2023 in de categorie “Sportscruisers tot 45ft”.

Met de DB/37 geeft Jeanneau zijn gamma premium dagboten een degelijke onderbouw.