Flyer 8, sportief en dynamisch design met extra vleugje verfijning

De jongste aanwinst in de nieuwe generatie Bénéteau-dagboten biedt een reeks nieuwe functies op het gebied van comfort, ergonomie en design die beloven de dagen op zee rijker en intenser te maken. Met een moderne, elegante en slanke stijl in lijn met een levendig en gedurfd temperament. De Flyer 8 biedt veelzijdigheid en een verrassend gevoel van ruimte aan boord.

Beschikbaar in een SUNdeck-versie, voor familiegebruik met cabine of als SPACEdeck, met open dekplan bedoeld voor vis- of sportactiviteiten, de modulariteit van de cockpit maakt dit mogelijk. Naast de achterbank die om te bouwen is tot zonnedek, zijn in de bakboord- en stuurboord vrijboorden twee afneembare zitbanken aangebracht die samen met de zetels van de bestuurder en de co-piloot omgevormd kunnen worden tot een cockpitlounge voor 6 personen.

 De toegang aan boord wordt vergemakkelijkt door het vlakke ontwerp van de twee zwemplatforms en het gebied achter de motor. Deze volledig vrije ruimte vergemakkelijkt de beweging en de toegang tot de zee, vooral omdat de achterbank kan worden omgebouwd tot een ruim ligbed.

Flyer 8 SPACEdeck

Het Bénéteau Seaapps-systeem stelt de eigenaar in staat om de status van de verschillende systemen van de boot vanaf zijn smartphone te bekijken (batterijlading, brandstof- of watertankniveau, planning van onderhoudswerkzaamheden), maar ook om zijn routes te plannen of de balans op te maken van zijn navigatie vanaf zijn mobiele terminal.

Flyer 8 SPACEdeck
Totale lengte 7.09m-8.17m
Romplengte 6,96 m
Totale breedte 2,53 m
Rompbreedte 2,50 m ’’
Diepgang 0,50 – 0,90 m
Max motor goedkeuring 350 pk
CE lichtgewicht cilinderinhoud 2.126 kg
Brandstoftank 340 L
Watertank 80 L