Op stap in waterrijke gebieden

Wie dacht dat je alleen van water kan genieten door erop te varen heeft het grondig fout.  Je kan ook wandelen op en langs het water. Jezus deed het zonder extra attributen, wie vandaag over het water wil wandelen maakt best gebruik van een vlonderpad. Dat maakt de nieuwe ‘Waterwandelgids’ van Natuurpunt duidelijk.

Water is altijd in beweging en dat maakt wandelen langs water net zo aantrekkelijk. Er gebeurt altijd iets: een grote keizerlibel die over een moeras scheert of een ijsvogel die een visje grijpt. Water brengt de natuur tot leven. Maar het is meer dan dat. Het helpt ons bij felle overstromingen of aanhoudende droogte.

Trek je laarzen aan en ontdek de mooiste waterrijke natuur. Natuurpunt ontrafelt al de geheimen én superkrachten van waternatuur in de nieuwe Waterwandelgids. Je ontdekt zeven routes doorheen onze mooiste waterrijke gebieden.

Je kan de ‘Waterwandelgids’ gratis downloaden, het volstaat je naam en e-mail adres door te geven en je ontvangt de 31 pagina’s tellende gids in je mailbox. Boot op het droge, laarzen aan en je kan op weg…

Klik hier om de ‘Waterwandelgids’ te downloaden.