Officiële opening van de fotowedstrijd Mirabaud Yacht Racing Image 2021

De Mirabaud Yacht Racing Image wedstrijd, die in 2010 van start ging, kondigt de twaalfde editie aan.

De 80 beste foto’s die door fotografen van over de hele wereld zijn ingezonden, worden door een vakjury op de shortlist geplaatst en op 14 september op de website van het evenement gepubliceerd. Het publiek kan dan tot 11 oktober 2021 stemmen om de winnaar van de Publieksprijs te bepalen.

De 20 beste afbeeldingen die door de internationale jury zijn gekozen, worden op 25 oktober tentoongesteld op het Yacht Racing Forum (locatie wordt nog aangekondigd). Een derde prijs wordt uitgereikt door de afgevaardigden die het evenement bijwonen, dat is dan de publieksprijs.

Inzendingen kunnen ingediend worden tot en met  7 september 2021 op de evenementwebsite.

 Voor meer informatie: website Yacht Racing Image