‘Open’ FLINN Cup op 1 & 2 september tijdens Ostend Sailing

Ostend Sailing pakt op 1 en 2 september uit met de tweede editie van de FLINN Cup. Oorspronkelijk opzet van de FLINN Cup, genoemd naar het Brussels advocatenkantoor dat het initiatief nam voor deze jaarlijkse vriendschappelijk zeilwedstrijd, was om er een competitie tussen de verschillende kantoren van te maken.

Vanaf dit jaar is de FLINN Cup opengetrokken naar de balie en naar alle zeilminnende kantoren en bedrijven die zich op het water willen meten, met eerbied voor de sportieve traditie van de Ostend Cup. Een onderdeel blijft nog wel de Inter Lawfirm Competition.

“ De FLINN CUP is een leuk initiatief: meer sport aan de balie in een gelaten sfeer met de zeilvrienden en confraters.
Oostende is hiervoor een unieke locatie. Ik vertrouw er op dat mijn zonen het kantoor Allen & Overy prima zullen vertegenwoordigen en zie er naar uit!” aldus Wim Dejonghe, CEO Allen & Overy.

Om de instap te verlagen of het proeven van deze vriendschappelijke wedstrijden mogelijk te maken, kan een kantoor of bedrijf vanaf dit jaar ook een zeiljacht met schipper huren. Ostend Sailing heeft als organisator een paar jachten ter beschikking. Individuele geïnteresseerden kunnen eveneens als ‘crew’ aanmonsteren. Aan de start verschijn de 1 persoons Patin Vela’s, de 2 persoons Catamarans, de 3 persoons SB 20’s en Draken en tenslotte de kajuitzeiljachten met maximaal 8 personen aan boord.

Voor de huur van een boot kan men een mailtje sturen naar hello@finn.law, liefst zo snel mogelijk.

Om in aanmerking te komen voor het klassement in de FLINN Cup kantorencompetitie moet de deelnemende boot met minstens 1 advocaat van het kantoor bemand zijn.

Niet te missen is de BBQ en Crew-party op zaterdagavond, vanaf 18.30 u.

Inschrijvingsformulier via de website: www.ostendcup.be

De Ostend Cup is een initiatief van de Royal North Sea Yacht Club, de Twins en de Ostend Sailing en een toonbeeld van samenwerking tussen zeilclubs.