Valse start voor Brussels Boat Show

De nieuwe Brussels Boat Show die gepland stond van 21 tot en met 25 oktober 2021 in Brussels Expo wordt uitgesteld tot oktober 2022. Dat besliste de gloednieuwe organisator Fisa in overleg met beroepsorganisatie Nautibel.

,,Vooral de huidige sanitaire voorwaarden die Covid-19 met zich brengen, gelinkt aan het organiseren van een beurs, kunnen een ware beursbeleving niet garanderen”. Zo luidt de mededeling van de organisatie.

Zowel Fisa als Nautibel beschikken dus over een onovertroffen glazen bol waarin de toekomst van de pandemie voor dit najaar onheilspellend oogt. Daarmee komen de organisatoren zonder enige twijfel op een  goed blaadje te staan bij onze schare virologen. ,,Want het doel blijft  naar buiten komen met een leuke en hoogstaande beurs die we alle kansen op slagen willen geven. Om dit mogelijk te maken en een onvergetelijk evenement te organiseren, stellen we de beurs een jaartje uit”, aldus nog organisator Fisa.

Net nu het ‘rijk van de vrijheid’ om de hoek komt kijken, blazen de nieuwe organisatoren het project op en richten alle ogen zicht op de ‘natte’ bootshow in de Vlaamse Yachthaven van  Nieuwpoort  in maart 2022. Hopelijk voel ze daar ook nog geen nattigheid.

De Brussels Boat Show zal dus voor het eerst doorgaan van 20 tot en met 24 oktober 2022 in Brussels Expo.